Fara timp  pierdut !

Tu te ocupi doar de curatenie, de predarea si ridicarea echipamentelor ne ocupam noi, deasemnea va explicam rapid si cum sa utilizati optim aparatele.
 
Serviciu destinat : Bucuresti si imprejurimi  
Solicitati prealabil tel:+40759556592 cuponul pentru reducere taxa transport si programare.  

Cum inchiriez ?

  • Închirierea aparatelor se face numai printr-o programare telefonica prealabila  la nr : tel:+40759556592
  •       Închirierea se face in baza unui contract de închiriere, pe care îl găsiți puteți descărca de aici link

       *Puteți completa si trimite contractul la adresa odinstoresrl@gmail.com sau puteți opta pentru completarea contractului in momentul predării echipamentului de către operatorul nostru.

     **Ne rezervam dreptul verificări autenticității datelor cu actul de identitate in original

 

Ce substate folosesc / de unde achizitionez

   Va punem la dispoziție gratuit 500 ml agent profesional de curățare , suficient pentru spălarea unei canapele cu 4 locuri sau a unui covor 18 m² (orientativ in functie de cat trebuie insisitat) . In funcție de nevoile dumneavoastră, putem suplimenta contra cost necesarul de soluție (500ml / 20Ron), sau puteti consulta oferta din magazin

Oferta magazin/inchiriere , magazin/servicii.

    Comenzile magazin asociate cu achiziția unui pachet de servicii de curățenie, beneficiază de transport gratuit o data cu predarea/ridicarea echipamentului. Din costul de facturare al serviciului de inchiriere/curatenie  va fi dedus costul de transport aferent comenzii online magazin. (va rugam mentionati in comanda) 

Cat costa / cum platesc ?

    Plata pentru închirierea echipamentelor se face numerar sau prin transfer bancar odată cu predarea acestora.

    Consulta pachetele de închiriere echipamente de curățenie si alege-l pe cel care ti se potrivește:

Pachet curățire injectie / extractie: Basic


Pret: 165 RON

Aparat Karcher 4002

Este ideal pentru scoaterea petelor si împrospătarea tapițeriei (canapele, fotolii, scaune), mochetei, covorului, saltelelor, scaunelor auto. Manipularea este simpla si foarte comoda, putând fi transportat ușor in interiorul casei.

Include gratuit 500 ml agent curățare (suficient pentru spălarea unei canapele cu 4 locuri sau a unui covor 18 m²). In funcție de nevoile dumneavoastră, putem suplimenta contra cost necesarul de soluție (500 ml / 20 lei/).

*NU folosiți alte substanțe pentru curățare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injecție – extracție. Soluțiile convenționale de curățat fac multa spuma, făcând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe căile de evacuare aer). 40

Pachet curățare injecție / extracție: Complet


Preț 365 RON (recomandat)

Aparat profesional Karcher Puzzi 10

Este indicat in special pentru curățarea eficienta si igienica a suprafețelor medii. Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, aspiratoarele cu spălare asigura o curățare blândă si in profunzime a suprafețelor textile si rezultate impresionante, in special atunci când curățați covoare si tapiserii.

Este aparatul perfect pentru : covoare si mochete (suprafețe mici spre medii), tapițerie și mobilier tapisat (canapele, fotolii, scaune), saltele, materiale textile, scaune auto, etc.

Include gratuit 500 ml agent curățare (suficient pentru spălarea unei canapele cu 4 locuri sau a unui covor 18 m²). In funcție de nevoile dumneavoastră, putem suplimenta contra cost necesarul de soluție (500 Ron/ 20Ron).

*NU folosiți alte substanțe pentru curățare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injecție – extracție. Soluțiile convenționale de curățat fac multa spuma, făcând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe căile de evacuare aer).

Pachet curățare injectie / extractie: Mocheta/covoare suprafețe mari

Preț 445 RON

Aparat Profesional Bissel Big green

A fost conceput ca sa curețe mai bine si sa usuce mai repede orice tip de mocheta sau covor. Periile rotative oferă o putere mai mare de curățare si ajuta la îndepărtarea petelor sau mizeriei dificile.

Oferă o manevrabilitate maxima întrucât mânerul aparatului poate fi reglat la orice înălțime, astfel utilizarea acestuia este foarte confortabila iar timpul alocat curățeniei mochetei dumneavoastră este minim, putând sa va bucurați de spațiul dumneavoastră in cca 1h întrucât asigura si foarte buna absorbție, lăsând suprafața aproape uscata.

Include gratuit 1000 ml agent curățare (suficient pentru spălarea unei mochete de cca 50 mp in funcție de starea acesteia). In funcție de nevoile dumneavoastră, putem suplimenta contra cost necesarul de soluție (500 ml/ 20 Ron).

*NU folosiți alte substanțe pentru curățare peste pete (sau in amestec) decât cele indicate pentru aparatele injecție – extracție. Soluțiile convenționale de curățat fac multa spuma, făcând utilizarea aparatului imposibila si ducând la deteriorarea echipamentului (deoarece ajung pe căile de evacuare aer).

Pachet curățare abur

Preț 125 RON

Aparat Polti Vaporetto

Ideal pentru curățarea in profunzime, fără agenți chimici. Temperatura aburului permite uciderea germenilor, virușilor si a bacteriilor din mediul domestic, contribuind la obținerea unui mediu de locuire mai sănătos.

Accesoriile incluse fac posibila curățarea unui număr mare de suprafețe, de la pardoseli, la obiecte de baie, la covoare, la ferestre, la plite, la rosturile gresiei si faianței, la canapele si saltele.

Include gratuit 1L apa distilata (pentru suprafețe mari va rugam achiziționați dumneavoastră mai mult, o puteți face chiar si de la noi de pe site / neutilizarea apei distilate lasă pete si duce la deteriorarea echipamentului)

* consumabilele cum ar fi lavetele nu sunt incluse. 

 

Pachet curățare: Home complet

Preț 275 RON

Aparat Karcher 5100 + Polti Vaporetto:
Combinația perfecta pentru casa ta: curățare si dezinfectare suprafețe textile si ceramice, parchet si geamuri. Nu ezitați sa ne contactați!

 

Pachet curățare: Home business

Preț tel:+40759556592

Pentru cei pregătiți avem in dotare pentru închiriere si aparate cu injecție / extracție abur, dar întrucât utilizare aburului pe țesături prezinta anumite particularități (risc decolorare, degradare) in urma unei utilizări necorespunzătoare, volum/manipulare si cost ceva mai ridicat la închiriere, am scos pentru moment acest produs de pe pagina noastră. 

 

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping